Hírek

Nem irodista: a terepen érzi jól magát az új BVV-ügyvezető

 

korondy tamas

 

Korondy Tamás sikeresen pályázott a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft. ügyvezetői posztjára, hivatalosan 2018. augusztus 9-tól állt munkába, de már hetekkel korábban aktívan részt vett a napi ügyek intézésében.

A BVV Kft. új vezetője 2005. decembere óta lakik Budakeszin 2 fiával és feleségével. A Budakeszi Hírmondónak úgy fogalmazott, élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy kiköltöztek Budapestről ebbe a csodálatos városba, amelynek fejlődését hosszabb ideje nyomon követi. A versenyszférából érkezett, ott sajátította el a felelős gazdálkodáshoz és hatékony üzemeltetéshez szükséges ismereteket. 13 évet töltött el egy cég ügyvezetőjeként, és további 6 évet értékesítési vezetőként.

Alapvetően demokratikus típusú vezetőnek tartja magát, aki együttműködésre és konszenzusra törekszik. - Nem félek tanácsokat elfogadni kollegáimtól, amennyiben az segíti a legjobb döntés meghozatalát - tette hozzá. 2017-ben Gazdálkodás és Menedzsment szakon szerzett közgazdász diplomát, kontrolling szakirányon. Majd folytatva tanulmányait, a BGE Pénzügyi mesterképzésre jelentkezett, ahol állami finanszírozás keretein belül, végzős hallgató közpénzügyi szakirányon.

A BVV Kft ügyvezetőjeként a legfontosabbnak azt tartja, hogy erősödjön a lakosság bizalma az önkormányzati tulajdonú társaság iránt, lényegesen javuljon annak megítélése. Tágabban értelmezve, Budakeszi város fejlődését, gyarapodását, értékeinek megőrzését tartom az elsődleges szempontnak munkám során, fogalmazott Korondy Tamás. Ugyanakkor törekedni fogok a mindenkori költséghatékony és gazdaságos üzemeltetésre, szorosan együttműködve a tulajdonosi jogokat gyakorló Budakeszi Város Önkormányzatával. - Lokálpatriótaként nem lehet más a célom, mint hogy kedvenc városunk a rangjához méltó település legyen, minél több nagyszerű fejlesztés, beruházás történjen, valamint a már futó és jövőbeni projektek, magas minőségben és időre átadásra kerüljenek - hangsúlyozta az új BVV vezető. Hozzátette, fontos, hogy ezek a célok a zöld területek megóvása, és a közösség részére minél magasabb életminőség biztosítása mellet valósuljanak meg.

A Budakeszi Hírmondónak Korondy Tamás elmondta, a meglévő erőforrások gyors és átfogó felülvizsgálata után egyeztetést kezdeményez a tulajdonosi jogokat gyakorló Budakeszi Város Önkormányzat Képviselői-testületével. Ígéretet kapott ugyanis arra, hogy kellő segítségre és támogatásra számíthat egy hathatós intézkedési csomag kidolgozásához, a hiányosságok megszüntetése érdekében. A BVV-ügyvezető a jövőben napi szinten szeretné tájékoztatni az érdeklődő lakosságot, a széleskörű városüzemeltetési feladatokról és azok végrehajtásáról. Az információkat a BVV Kft. közösségi oldalán, illetve a cég saját weboldalán kívánja megosztani.

(https://www.facebook.com/bvv.kfthttp://bvv.budakeszi.hu/)

(Sükösd Levente)

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Erdő utca 70.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com
© 2024 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search