Hírek

FIGYELEM! Útlezárások: kezdődik a Kossuth utca Erdő utca - Jókai utca közötti szakaszának teljes felújítása

 

Első lépésben, október 2-tól a Kossuth - Jókai - Virágvölgy, valamint a Kossuth utca - Erdő utca csomópontjában ivóvíz gerincvezeték kiváltás történik rövid szakaszokon.

A kivitelező OTEE Kft. ígérete szerint emiatt csak félpályás forgalmi korlátozásra lehet számítani az Erdő utca - Kossuth utca, illetve a Kossuth utca - Jókai utca - Virágvölgy utca csomópontjában. Teljes pályás lezárás, rövid időszakokra csak a Jókai utcában és a Kossuth utca erdei fatelep felé vezető rövid szakaszon várható.

Október közepén megkezdődik a Kossuth utca Erdő utca - Jókai utca közötti szakaszának a teljes felújítása is. Mindez érinti az említett utcák csomópontjait, és a Rákóczi utca és Kossuth köz közötti átereszt is. A munkálatok az időjárás függvényében november végén, december elején fejeződnek be.

Emiatt forgalmi korlátozások várhatók az érintett utcaszakaszon, illetve a korlátozások érintik a betorkolló Erdő, Jókai, Virágvölgy és Rákóczi utcát, továbbá a Kossuth közt is. Ezekről a korlátozásokról a kivitelező Útkorona Kft.-től kapott információk alapján időben tájékoztatást adunk a lakosságnak. Ezt a kivitelező cég is a maga részéről meg fogja tenni.

Budakeszi Város Önkormányzata kéri, és előre is köszöni a budakeszi lakosok szíves türelmét, megértését!

Közérdekű információk

Kiemelt hírek

2019 március 04

FONTOS LÉPÉSEK BUSZSÁV ÉS P+R PARKOLÓK ÉRDEKÉBEN

buszsav

Február végén Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester és több szakmai szervezet (BKK, Budapest Közút, KTI, stb.) képviselője kereste fel a Városházát a Budakeszin építendő buszsáv és kapcsolódó P+R parkolók megvalósítása ügyében. Az egyeztetésre annak folyományaként került sor, hogy a kerületi önkormányzatnál néhány nappal korábban mutatták be a Budakeszi út felújításának buszsávval kiegészített tanulmánytervét, melyen városunk vezetői is részt vettek.

hirmondo logo

onkormanyzat banner

Feliratkozás hírlevélre

Értesülhet a legfrissebb híreinről, tevékenységinkről

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Akácfa utca 18.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő

© 2017 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search