Hírek

ÁTÉPÍTIK AZ M1-ES FORGALOMTERELÉST HÉTVÉGÉN - lassabb menetidőre számítsanak

 

Harmadik, egyben utolsó üteméhez ért az M1-es autópálya Győr-Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 28-as és a 40-es kilométerszelvények között zajló, július elején indult felújítás, ezért a Bicske és Tatabánya közötti szakaszon jelenleg kiépített forgalomterelést átépítik a szakemberek.Az átépítési munkálatok miatt forgalomkorlátozásra kell számítani, a hétvégén, azaz 2018. október 6-án, szombaton és október 7-én, vasárnap.

Szombaton reggel 7 és délután 16 óra között elbontják a Győr felé vezető oldalon Óbarok és Bicske között a belső sáv korlátozását, a forgalom ugyanakkor két sávon továbbra is haladhat majd. A bontás után így a közlekedők az eredeti forgalmi rend szerint közlekedhetnek. Szombat dél és délután 18 óra között lerövidítik a Budapest felé vezető oldalon Bicske és Herceghalom között a jelenlegi 6 kilométeres sávelhúzást 3 kilométerre, ezért a belső sávot lezárják, az autósok ez idő alatt egy sávon közlekedhetnek. Vasárnap reggel 9 óra és délután 18 óra között a Budapest felé vezető oldalon meghosszabbítják a sávelhúzást, a munkálatok ideje alatt itt is torlódásra kell számítania időszakosan a közlekedőknek.

A terelés kiépítése után Győr felé a külső sávokat lezárják, a tehergépkocsik a belső sávban, a többi jármű a Budapest felé vezető oldal belső sávjába átterelve haladhat. Az utolsó ütemhez szükséges sávelhúzás összesen 8 és fél kilométeres lesz Budapest irányába Óbaroktól Bicske után a 37-es kilométerszelvényig. A teljes, 12 kilométeres szakaszt érintő beruházás az előzetes ütemterveknek megfelelően halad, a korábban prognosztizált november közepére várható annak teljes körű befejezése.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be!

Tekintettel arra, hogy a felújítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a cég Útinform szolgálatánál a +36-1-336-2400-s telefonszámon, illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Erdő utca 70.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com
© 2022 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search