Hírek

Vegyük fel a kesztyűt

 

 Az Ökokeszi budakeszi zöldközösség első szemétszedő akcióját szervezi Budakeszin. Az illegális hulladéklerakás, közterületi szemetelés következményeinek kezelése rengeteg energiát, időt, pénzt kíván. Mi most mindenből adunk egy kicsit, és hívjuk a budakeszi lakosokat, hogy vegyenek részt minél többen környezetük szebbé tételében.

A személetformás jegyében fontosnak tartjuk, hogy egyszer mindenki eljusson odáig, hogy csak annyi szemetet termel, amennyit nagyon muszáj, és azt az előírásoknak megfelelően adja át, kezeltesse a szolgáltatókkal. A szorgos munka közben beszélgethetünk erről, és megoszthatjuk egymással hulladékcsökkentő praktikáinkat is.

 

A program kifejezett célja, hogy a környezetükért tenni akaró résztvevők jobban megismerjék egymást, egy élő, és aktív közösség formálódjon, ahol a felmerülő problémákra közösen szerveződünk, és megosztjuk egymással ismereteinket.

 

Iskolai szemétszedő nap

 

A csatlakozni kívánó intézmények az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelentkezhetnek felszerelésért, további segítségért. Az Iskolai Szemétszedő Napon résztvevő csoportok az iskolák szervezésében bonyolítják az akciót, a helyszíneket is az intézmények választják.

 

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Depónia Kft., BVV Kft és a Budakeszi Önkormányzat az akcióhoz a szemétszedéshez szükséges felszerelésekkel és a hulladékbegyűjtés és - szállítás költségének átvállalásával járul hozzá.

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Erdő utca 70.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com
© 2024 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search