Hírek

A szélvihar okozta kár ellenére zavartalanul működik az orvosi rendelő és a védőnői szolgálat is

Mint arról a BVV korábban már tájékoztatott, december 24-én, karácsony estéjén a rendelő parkolójában lévő fa egy hatalmas ága letörött. Személyi sérülés nem történt, csak anyagi károk keletkeztek. A BVV Kft. munkatársainak gyors közbeavatkozásával az orvosi rendelés - az átmeneti áramszünet miatt - csak pár órás szünetre kényszerült, azóta már fennakadás nélkül működik.

A biztosító kárfelmérése folyamatban van, ezért az elhárítási munkálatokat csak részben lehetett elvégezni, de a védőnői szolgálat már folyamatosan működik. Babakocsi nélkül az Iskola köz felöl, babakocsival pedig az orvosi rendelő melletti parkoló irányából lehet a védőnői szolgálatot megközelíteni.

 

 

Közérdekű információk

Kiemelt hírek

2018 október 01

Tűzifa, a rászorulók téli támogatására

Önkormányzatunk ismét biztosít tűzifát a rászorulóknak. Alacsony jövedelműek, kisnyugdíjasok, nagycsaládosok, gyermeküket egyedül nevelők igényelhetnek tűzifa támogatást.

2018 október 01

FIGYELEM! Útlezárások: kezdődik a Kossuth utca Erdő utca - Jókai utca közötti szakaszának teljes felújítása

Első lépésben, október 2-tól a Kossuth - Jókai - Virágvölgy, valamint a Kossuth utca - Erdő utca csomópontjában ivóvíz gerincvezeték kiváltás történik rövid szakaszokon.

A kivitelező OTEE Kft. ígérete szerint emiatt csak félpályás forgalmi korlátozásra lehet számítani az Erdő utca - Kossuth utca, illetve a Kossuth utca - Jókai utca - Virágvölgy utca csomópontjában. Teljes pályás lezárás, rövid időszakokra csak a Jókai utcában és a Kossuth utca erdei fatelep felé vezető rövid szakaszon várható.

hirmondo logo

onkormanyzat banner

Feliratkozás hírlevélre

Értesülhet a legfrissebb híreinről, tevékenységinkről

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Akácfa utca 18.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő

© 2017 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search