Hírek

A szélvihar okozta kár ellenére zavartalanul működik az orvosi rendelő és a védőnői szolgálat is

Mint arról a BVV korábban már tájékoztatott, december 24-én, karácsony estéjén a rendelő parkolójában lévő fa egy hatalmas ága letörött. Személyi sérülés nem történt, csak anyagi károk keletkeztek. A BVV Kft. munkatársainak gyors közbeavatkozásával az orvosi rendelés - az átmeneti áramszünet miatt - csak pár órás szünetre kényszerült, azóta már fennakadás nélkül működik.

A biztosító kárfelmérése folyamatban van, ezért az elhárítási munkálatokat csak részben lehetett elvégezni, de a védőnői szolgálat már folyamatosan működik. Babakocsi nélkül az Iskola köz felöl, babakocsival pedig az orvosi rendelő melletti parkoló irányából lehet a védőnői szolgálatot megközelíteni.

 

 

Közérdekű információk

Kiemelt hírek

2019 március 04

FONTOS LÉPÉSEK BUSZSÁV ÉS P+R PARKOLÓK ÉRDEKÉBEN

buszsav

Február végén Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester és több szakmai szervezet (BKK, Budapest Közút, KTI, stb.) képviselője kereste fel a Városházát a Budakeszin építendő buszsáv és kapcsolódó P+R parkolók megvalósítása ügyében. Az egyeztetésre annak folyományaként került sor, hogy a kerületi önkormányzatnál néhány nappal korábban mutatták be a Budakeszi út felújításának buszsávval kiegészített tanulmánytervét, melyen városunk vezetői is részt vettek.

hirmondo logo

onkormanyzat banner

Feliratkozás hírlevélre

Értesülhet a legfrissebb híreinről, tevékenységinkről

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Akácfa utca 18.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő

© 2017 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search