Hírek

Teniszcentrum nyílt Budakeszin

Augusztus 31-én délelőtt ingyenes családi nap keretében nyitotta meg kapuit városunk legújabb sportlétesítménye, a teniszcentrum a sporttelepen. A központban a Molnár Teniszakadémia három, télen-nyáron használható salakos pályát üzemeltet.

A megnyitón dr. Győri Ottilia polgármester beszédében köszönetét fejezte ki az üzemeltetőnek, hogy a teniszcentrum létrehozásával új sportolási lehetőséget teremtett Budakeszin. Elmondta, hogy az akadémia térítésmentesen vállalta a budakeszi iskolások sportoktatását a testnevelési órák keretében heti két alkalommal, továbbá évente kétszer a maihoz hasonló családi napon ingyenesen ismerkedhetnek az érdeklődők a tenisszel.

A polgármester kiemelte, hogy a budakeszi sporttelep számos szabadidős tevékenységnek ad otthont városunk sportközpontjaként. Tavaly saját beruházásban műfüves pályát adtak át, most teniszcentrum nyílt, és hamarosan kezdődik a futókör és a 150 négyzetméteres sportpark építése.

Itt kap majd helyet a tanuszoda is, a terület kivitelezésre átadása ősszel várható. Mindezeken felül a meglévő élőfüves pálya hálócseréi is megvalósulnak 10 napon belül, továbbá idén megkezdődik a sportpálya körbekerítése is 7 millió forintos önkormányzati támogatással.


Ezúton is gratulálunk a Molnár Teniszakadémiának az új létesítményhez, kívánjuk, hogy használják egészséggel a pályákat a budakeszi lakosok!

Közérdekű információk

Kiemelt hírek

2019 augusztus 01

Elkezdődött a tűzifaprogram

Budakeszi Város Önkormány­zata ebben az évben is biztosít tűzifát a rászorulók részére. Az alacsony jövedelműek, kisnyug­díjasok, nagycsaládosok és gyer­meküket egyedül nevelő szülők igényelhetik a tűzifatámogatást. A jövedelemhatár megegyezik a rendkívüli települési támogatási kérelemben meghatározott egy főre eső jövedelmekkel, azaz a családok esetében: 62.700 Ft/hó, egyedülállók esetében: 68.400 Ft/hó. Az igényléshez szükséges nyomtatvány elérhető a Híd Szo­ciális és Gyermekjóléti Szolgálat és Központban (Fő utca 103.), a Buda­keszi Polgármesteri Hivatal ügyfél­szolgálatán (Fő utca 179.) valamint letölthető a hivatal honlapjáról (www.varoshaza.budakeszi.hu).

Benyújtandó dokumentumok:

  • kitöltött igénylőlap,
  • az egy háztartásban élők jöve­delemigazolása,
  • lakcímkártyával igazolt buda-keszi állandó vagy ideiglenes lak-hely.

A kérelem beadásának határide­je: 2019. szeptember 6. (péntek)

Kérjük, tájékoztassák a környeze-tükben élő rászorulókat is.

Budakeszi Város Önkormányzata

2019 március 04

FONTOS LÉPÉSEK BUSZSÁV ÉS P+R PARKOLÓK ÉRDEKÉBEN

buszsav

Február végén Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester és több szakmai szervezet (BKK, Budapest Közút, KTI, stb.) képviselője kereste fel a Városházát a Budakeszin építendő buszsáv és kapcsolódó P+R parkolók megvalósítása ügyében. Az egyeztetésre annak folyományaként került sor, hogy a kerületi önkormányzatnál néhány nappal korábban mutatták be a Budakeszi út felújításának buszsávval kiegészített tanulmánytervét, melyen városunk vezetői is részt vettek.

hirmondo logo

onkormanyzat banner

Feliratkozás hírlevélre

Értesülhet a legfrissebb híreinről, tevékenységinkről

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Akácfa utca 18.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő

© 2017 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search