Hírek

Sörfesztivál - teljes útlezárás lesz péntek délután és szombaton a Fő utca érintett szakaszán

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2019. szeptember 13-14-én Budakeszi város területén több közúti útlezárásra és forgalomterelésre kell számítani a második alkalommal megrendezésre kerülő Budakörnyéki Sörfesztiválra tekintettel.

A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében a Fő utcának a Temető utca - Erkel utca közötti szakaszát a gépjárműforgalom számára - az autóbuszok kivételével - teljes hosszában lezárják szeptember 13-án (péntek) 14:00 órától 24:00 óráig, valamint szeptember 14-én (szombat) 08:00 órától 24:00 óráig. A lezárás ideje alatt a Fő utcán csak a menetrendszerinti buszjáratok közlekednek majd. 

Ezzel összefüggésben felhívjuk a Fő utca páros oldalán (Erkel utca - Rózsa köz közötti szakasz), valamint a páratlan oldalán (a Kossuth u. - Temető u. közötti szakasz, szervizút) lakók figyelmét, hogy ezen időszakban gépjárművel közlekedés a fenti lezárt területre - lakcímük hivatalos okmánnyal történő igazolása mellett - csak az ingatlanukig történhet!

Javasoljuk, hogy az ideiglenes forgalomkorlátozással érintett időszak alatt az esetleges problémák elkerülése érdekében gépjárműveiket - annak használata esetén - a lakhelyükhöz közel eső, de a lezárt útszakaszon kívül eső utcákban szíveskedjenek elhelyezni.

A Fő utca Erkel utca - Kossuth utca közötti szervizútját is lezárják a rendezvény miatt. szeptember 12-én (csütörtök) 14:00 órától szeptember 15-én (vasárnap) 10:00 óráig. Ezen időszakban, az ideiglenes fogalomkorlátozással érintett útszakaszon gépjárművel sem közlekedni, sem parkolni nem lehet. Javasoljuk, hogy az ideiglenes forgalomkorlátozással érintett időszak alatt gépjárműveket annak használata esetén a közelben lévő Erkel utcai parkolóban, vagy a lezárt útszakaszon kívül eső utcában szíveskedjenek elhelyezni.

A Kossuth utca Fő utca - Erdő utca közötti szakaszát - az Erkel Ferenc Művelődési Központ parkolójának vonalában - lezárják, szeptember 13-án (péntek) 14:00 órától 24:00 óráig, valamint szeptember 14-én (szombat) 08:00 órától 24:00 óráig az Erdő utca felől és a Fő utca felől is "zsákutca" lesz! Felhívjuk a Kossuth utca Fő utca - Erdő utca közötti szakaszán lakók figyelmét, hogy a fenti időszakban gépjárművel csak az Erdő utca felé tudnak közlekedni.

A kijelölt terelőút a Temető utca - Márity L. utca - Erkel utca útvonal. A forgalomirányítást a rendőrség és a közterület-felügyelet végzi. Az érintett szakaszon az üzletek, éttermek gyalogosan, vagy autóbusszal közelíthetők meg. Kérjük, hogy közlekedésük során a kijelölt terelőútvonalat vegyék igénybe és ne a különböző applikációk által megadott útvonalakat, figyelemmel arra, hogy a mellékutak elsősorban parkolásra lettek tervezve, így a közlekedésükben az úgynevezett „menekülő útvonalak” sok esetben nem megkönnyítik utazásukat, hanem fennakadásokat okozhatnak.

A forgalomkorlátozások a rendezvény zavartalan lebonyolítása és a várhatóan nagyszámú résztvevő biztonsága érdekében történnek, ezért szíves együttműködésüket kérjük, és megértésüket köszönjük.

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Erdő utca 70.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com
© 2022 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search