Hírek

Teniszcentrum nyílt Budakeszin

Augusztus 31-én délelőtt ingyenes családi nap keretében nyitotta meg kapuit városunk legújabb sportlétesítménye, a teniszcentrum a sporttelepen. A központban a Molnár Teniszakadémia három, télen-nyáron használható salakos pályát üzemeltet.

A megnyitón dr. Győri Ottilia polgármester beszédében köszönetét fejezte ki az üzemeltetőnek, hogy a teniszcentrum létrehozásával új sportolási lehetőséget teremtett Budakeszin. Elmondta, hogy az akadémia térítésmentesen vállalta a budakeszi iskolások sportoktatását a testnevelési órák keretében heti két alkalommal, továbbá évente kétszer a maihoz hasonló családi napon ingyenesen ismerkedhetnek az érdeklődők a tenisszel.

A polgármester kiemelte, hogy a budakeszi sporttelep számos szabadidős tevékenységnek ad otthont városunk sportközpontjaként. Tavaly saját beruházásban műfüves pályát adtak át, most teniszcentrum nyílt, és hamarosan kezdődik a futókör és a 150 négyzetméteres sportpark építése.

Itt kap majd helyet a tanuszoda is, a terület kivitelezésre átadása ősszel várható. Mindezeken felül a meglévő élőfüves pálya hálócseréi is megvalósulnak 10 napon belül, továbbá idén megkezdődik a sportpálya körbekerítése is 7 millió forintos önkormányzati támogatással.


Ezúton is gratulálunk a Molnár Teniszakadémiának az új létesítményhez, kívánjuk, hogy használják egészséggel a pályákat a budakeszi lakosok!

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Erdő utca 70.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com
© 2024 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search