Hírek

Folytatódnak az útfelújítások!

A héten az úttest felmarásával folytatódik annak a tizennyolc utcának a felújítása, amelyekre Budakeszi kormányzati támogatást nyert.

 

Új aszfaltburkolatot kap az Ady Endre utca, az Erdő utca (a Kossuth utca és az Erkel utca között), az Esze Tamás utca, a Felkeszi utca, a Gábor Áron utca (a Bem utcától a végéig), a Hunor utca, a Jókai utca, a Kuruclesi utca, a Mezei Mária utca, a Szász utca, a Székely utca, továbbá a Széchenyi utcának az Erkel utca és Rózsa utca közötti félpályája, a Rigli utca, a Törökőr utca (a Szász utcáig), a Vadász utca és a Vadverem utca. A Reviczky utcára (a Bibó utca és a Hajós utca között) és a Táncsics Mihály utca rendőrség mögötti szakaszára az ivóvízvezeték korszerűsítését követően, ősszel kerül sor.

A marás idején az utcák elején jelzik a munkavégzést, ill. átmenetileg zsákutca táblát helyeznek ki, de nem zárják el az utcákat a forgalom elől. Útlezárásra az aszfaltozás alkalmával kell számítani, amit a kivitelező előre jelez.

Kérnénk az érintett utca lakóit, hogy ne parkoljanak a jelzett időpontban az utcán mert gépjárműveikkel akadályozzák a kivitelezési munkálatokat:

 

utemterv 1536x694 1

A munkát végző Otee Kft. elérhetősége: +36207714080 (Ilyés Ottó) 

Szintén kormányzati támogatásból közvilágítást építünk a Hajós utcában, és a légvezetékeket földkábellel váltjuk ki. A kivitelezés idején az utca átmenetileg egyirányúvá válik.

 

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Erdő utca 70.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com
© 2022 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search