egyéb

A BUDAKESZI SPORTPÁLYA HASZNÁLATI RENDJE

A Sportpálya üzemeltetője a Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság. 

 1. A szabad idősávban a Budakeszi lakosság térítés nélkül használhatja a sportpályát. Lehetőség van előzetes foglalásra a BVV Kft. honlapján keresztül on-line (http://bvv.budakeszi.hu/mufuves-futballpalya-idopontfoglalas ) továbbá telefonon (06 30 903 32 26), elektronikus levél keretében (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy személyesen lehet (2092 Budakeszi Erdő utca 70.). A pálya használat csak valamilyen személy azonosítására szolgáló okmány bemutatásával lehetséges (diákigazolvány, személyi igazolvány, lakcímkártya, stb.). Együtt sportoló alkalmi csapat esetében legalább két személy adatait szükséges megadni.
 2. Ha valaki a foglalás ellenére nem veszi igénybe a pályát, és a foglalási időt megelőző 8 órában nem törli a foglalást, az alap bérleti díjat meg kell fizetnie.
 3. A sportpályák igénybevétele 12 év alatt csak felnőtt kíséretével lehetséges.
 4. A sportpályát rendeltetésszerűen, mindenki saját felelősségére használja. A használatba adott vagy bérelt idő után a területet el kell hagyni.
 5. A „kötelező” sportfoglalkozásokon kívül érkező személyeket és csapatokat a BVV Kft. gondnoka irányítja a sportlétesítményben. Ezért az Ő vagy a BVV Kft. más dolgozóinak utasításait be kell tartani.
 6. A sportingatlan területén megfelelő sportfelszerelés (tornacipő vagy sportcipő, sportruházat) viselése kötelező. Tilos a műfüves sportpálya burkolatára sértő cipővel a pályára lépni (utcai, stoplis, szöges és sáros cipő); üveget, törékeny és/vagy szúrós tárgyat, valamint ételt-italt (rágógumit, szotyolát, stb.) és élő állatot, járművet (roller, görkorcsolya, kerékpár, motor, stb.) bevinni; szemetelni; továbbá a berendezési tárgyakat rongálni.
 7. A mindenkori sportfoglalkozás befejeztével kötelező a mobil sportszereket eredeti helyükre visszahelyezni, és az ügyeletest (gondnok) tájékoztatni az esetleges körülményekről (sérült sportszer, kiégett lámpatest, baleset bekövetkezése, stb.).
 8. Aki a pályák használatára vonatkozó rendszabályokat nem tartja be, a pálya használatától eltiltható.
 9. A létesítmény egész területén tilos a dohányzás és az alkohol fogyasztása!
 10. A Sportlétesítmény állagának megóvása, valamint rendjének, tisztaságának megőrzése, az alapvető környezetvédelmi előírások betartása, minden használónak kötelessége.
 11. A használók, amennyiben a létesítményben vagy az ahhoz tartozó berendezésekben kárt okoznak, kötelesek azt megtéríteni vagy helyreállítani. A használók tudomásul veszik és magukra nézve kötelezőnek ismerik el a házirendet. Használók kötelesek a létesítmény állagát minden tekintetben óvni, az értékekre vigyázni, a vagyonvédelmet maximálisan biztosítani.
 12. Az esetlegesen bekövetkezett balesetekért, eltűnt tárgyakért és a területre behozott idegen tárgyakért az üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal.
 13. Nem Budakeszi lakosok, vállalkozások, egyéb jogi személyek kibérelhetik a pályát sportolás céljára.

A bérleti díj a teljes pályára bruttó 10.000,- Ft, fél pályára bruttó 5.000,- Ft. Az öltöző és a világítás használati díja további 1.000-1.000,- Ft.

 

Budakeszi, 2020.05.03.

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Erdő utca 70.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com
© 2024 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search