Hírek

Új szolgáltatást indít a BVV Kft.

Budakeszit is elérte a “zöld változás” szele... A környezettudatos lakosságnak indítjuk el szolgáltatásunkat, egy ágaprítási lehetőséget biztosítva.

A szolgáltatás megrendelése esetén a BVV Kft. kollégái (2 fő) összesen 3000 Ft egyszeri kiszállási díj ellenében (lehet önszerveződni pl.szomszédok), valamint első óra 6000 Ft (kb.6-8 m3) és minden további megkezdett fél óra 3000 Ft üzemóra díjért helyszinen ledarálják a lakosság felgyülemlett gallyait. Elsődleges cél az, hogy a darálékot a lakosság hasznosítsa (mulcs/komposzt), de természetesen módunkban áll 500 Ft/ 120 L zsák díjért azonnal elszállítani. A darálékot, (ami a beviteli kapacitás kb. 1/8-a) a Depónia Kft. is a zöldhulladék gyűjtési programján belül (zsákban, matricával) az előre jelzett időpontokban elszállítja. Amennyiben a megrendelő úgy dönt, hogy a darálni kívánt zöldhulladékát a BVV Kft. telephelyére beszállítja, úgy ezt 1000 Ft/m3 díjért megteheti. Ebben az esetben a darálékot természetesen nem kell elszállítania a megrendelőnek. 


Időpont egyeztetés miatt, kérjük keressék Nagy-Kalló Szilvia kolléganőnket munkaidőben az alábbi elérhetőségeken: 06/30/903-3226 vagy 06/23/451-305 ill. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Köszönettel: Korondy Tamás

Közérdekű információk

Kiemelt hírek

2019 augusztus 01

Elkezdődött a tűzifaprogram

Budakeszi Város Önkormány­zata ebben az évben is biztosít tűzifát a rászorulók részére. Az alacsony jövedelműek, kisnyug­díjasok, nagycsaládosok és gyer­meküket egyedül nevelő szülők igényelhetik a tűzifatámogatást. A jövedelemhatár megegyezik a rendkívüli települési támogatási kérelemben meghatározott egy főre eső jövedelmekkel, azaz a családok esetében: 62.700 Ft/hó, egyedülállók esetében: 68.400 Ft/hó. Az igényléshez szükséges nyomtatvány elérhető a Híd Szo­ciális és Gyermekjóléti Szolgálat és Központban (Fő utca 103.), a Buda­keszi Polgármesteri Hivatal ügyfél­szolgálatán (Fő utca 179.) valamint letölthető a hivatal honlapjáról (www.varoshaza.budakeszi.hu).

Benyújtandó dokumentumok:

  • kitöltött igénylőlap,
  • az egy háztartásban élők jöve­delemigazolása,
  • lakcímkártyával igazolt buda-keszi állandó vagy ideiglenes lak-hely.

A kérelem beadásának határide­je: 2019. szeptember 6. (péntek)

Kérjük, tájékoztassák a környeze-tükben élő rászorulókat is.

Budakeszi Város Önkormányzata

2019 március 04

FONTOS LÉPÉSEK BUSZSÁV ÉS P+R PARKOLÓK ÉRDEKÉBEN

buszsav

Február végén Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester és több szakmai szervezet (BKK, Budapest Közút, KTI, stb.) képviselője kereste fel a Városházát a Budakeszin építendő buszsáv és kapcsolódó P+R parkolók megvalósítása ügyében. Az egyeztetésre annak folyományaként került sor, hogy a kerületi önkormányzatnál néhány nappal korábban mutatták be a Budakeszi út felújításának buszsávval kiegészített tanulmánytervét, melyen városunk vezetői is részt vettek.

hirmondo logo

onkormanyzat banner

Feliratkozás hírlevélre

Értesülhet a legfrissebb híreinről, tevékenységinkről

header2.png
Székhely: 2092 Budakeszi, Fő u. 179.
Telephely: 2092 Budakeszi, Akácfa utca 18.
Képviselő:  Korondy Tamás ügyvezető
Telefon:  06 23 / 451-305
Honlap:  bvv.budakeszi.hu
e-mail cím:  bvv.ugyintezo@gmail.com

Adatvédelmi tisztviselő

© 2017 Budakeszi Városfejlesztési és Városüzemeltetési Kft

Search